Els Sagals tenen a tocar el primer castell de vuit de la temporada en l'exhibició del Mercat del Ram

EL 9 NOU

El Mercat del Ram també és sinònim de gran cita castellera. Els Sagals, que van compartir plaça amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona, van completar una bona actuació, malgrat que se’ls va resistir, pels pèls, el primer castell de vuit de la temporada.

“Anirem pas a pas”, assegurava abans de començar el cap de colla, Gerard Camprubí, sense avançar si provarien un castell de vuit. Els Sagals van obrir el foc amb un compacte 5 de 7. En segona ronda van brodar un 3 de 7 aixecat per sota. Això els va donar confiança per afrontar el 4 de 8. “És qüestió de coco”, mirava d’animar Camprubí. “No el provarem, el farem”, li responien des de la pinya. I la veritat és que els va faltar ben poc. Amb els dosos col·locats, el castell va mostrar certa debilitat i van decidir avortar-lo.

“El tenim, però és millor no arriscar a principi de temporada, per no espantar la canalla”, apuntava al final Lluís Casellas, que s’estrenava com a president dels Sagals. Els osonencs van tancar l’actuació amb un 4 de 7 amb agulla. Calcada actuació van completar els Castellers de Barcelona, mentre que els Minyons, gairebé amb un equip reserva, van complir amb un 4 de 8, un 5 de 7 i un 3 de 7 amb agulla. / MIQUEL ERRA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: