ELS SAGALS DESCARREGUEN EL PRIMER CASTELL DE 8 A LA SEVA DIADA, QUE S'HA TRASLLADAT A LA CENTRAL

EL 9 NOU235-096

Per culpa de la pluja aquesta vegada a cobert, amb sostre, però amb una gran alegria, els Sagals d’Osona van poder celebrar la seva diada aixecant i descarregant el seu primer castell de 8 de la temporada. Un 4 de 8. Era el somni que perseguien els castellers de la camisa carabassa durant tota la temporada: aixecar un castell de 8. I aquest diumenge ho van aconseguir completant la millor jornada de tota la temporada. A més d’aquest castell també van aixecar un 5 de 7 i un 3 de 7 aixecat per sota.

La satisfacció de tots els components de la colla per haver assolit aquest castell es va fer evident durant el dinar de la diada que fan cada any amb motiu d’aquesta cita. El president dels Sagals, Sendo Brugulat, explicava que els hauria agradat poder celebrar la diada a Centelles tal com estava previst, però la pluja va obligar l’Ajuntament a suspendre el mercat i l’actuació dels castellers.

Van acompanyar els Sagals en la seva diada la colla els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de la Vila de Gràcia. Tots dos van fer castells de la gamma de set i van col·laborar a fer que a les instal·lacions de La Central, a Vic, la diada castellera tingués una gran vitalitat i sobretot els locals se sentissin satisfets de com els havien anat les coses.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: