SEMPRE SAGALS – Editorial

scan-81A l’inici de la segona temporada oficial dels Sagals d’Osona cal agrair i felicitar a tots els castellers i castelleres que van fer possible que l’any 1998 fos el de la presentació oficial de la colla i que aquest acabés amb un alt nivell d’èxits tant en el vessant dels castells assolits

com en el conjunt d’activitats realitzades. També cal agrair a l’ampli ventall d’institucions, entitats, col·lectius, mitjans de comunicació, etc. Que han col·laborat per tal que la tasca pionera dels Sagals arribi a tots el racons de la comarca d’Osona, així com més enllà del nostre territori. A tots ells, moltes gràcies!

Encetem aquesta temporada amb canvis significatius pel que fa al conjunt de la colla. D’entrada, el trasllat a les dependències de l’Orfeó Vigatà permet una ampliació i adequació d’espais molt més ajustada a les necessitats administratives, d’assajos i d’activitats de la colla; en segon lloc, tenim la creació del grup de grallers que de ben segur contribuirà a impulsar la música en el sí dels propis Sagals, i alhora la millora en les pròpies actuacions i difusió externa, per mitjà de les activitats docents; i en tercer lloc, consolidar-se com a colla de set ha de constituir un objectiu prou estimulador com perquè les millors capacitats de cada u es posin al servei de tots.

La programació prevista per aquesta temporada (activitats, actuacions, presidència social…) ofereix atractius prou interessants com perquè la població d’Osona reconegui, valori i es faci pròpia la trajectòria de Sagals d’Osona, i així conjuntament projectar-se cap a l’exterior i cap al segle XXI.

Per últim, saludar des d’aquestes pàgines el nou president de la colla, en tant que president de la delegació d’Osona d’Òmnium Cultural, Lluís Casellas i desitjar-li tota mena d’encerts en la seva gestió. Al mateix temps agrair a Josep Romeu l’existència de la pròpia colla i demanar-li la seva permanent vinculació. Sempre amics, sempre Sagals.

Joan López

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: