ELS SAGALS CELEBREN LA DIADA AMB CASTELLS DE SET

Els Sagals en el moment de fer el quatre de set

Els Sagals en el moment de fer el quatre de set

EL 9 NOU

 

A.D. / V.P.

 

Manlleu    Els Sagals d’Osona van celebrar ahir diumenge la seva diada a la plaça de Dalt Vila de Manlleu amb un èxit aclaparador: Van aconseguir, per primera vegada a la seva història, castells de set. El cap de colla dels Sagals Oriol Chumillas,  estava “eufòric” després d’haver descarregat un tres de set. Abans, però, els Sagals ja havien obert plaça amb un quatre de set i s’havien exhibit amb un cinc de sis. Tota una demostració dels progressos d’aquesta colla que no sembla tenir sostre.

 Aquest nou èxit dels Sagals -anunciat, però sorprenent- no fa res més que confirmar la trajectòria ascendent de la colla durant els últims mesos. Tot i que els Sagals porten poc temps de vida, aquesta temporada ja s’ha convertit en la millor colla castellera de sis de Catalunya i a Manlleu, van fer la seva festa Major fent una exhibició amb dos castells de set que van arrencar molts aplaudiments a la plaça de Dalt Vila. La poca assistència de públic va ser l’única dada negativa d’una diada rodona. Tot i això, es va viure un ambient purament casteller. Una mostra és que una de les ovacions  més  sonades  va ser quan, des de la presidència, es va anunciar que els Minyons de Terrassa havien descarregat un quatre de nou net a Girona. Pere Prat, primer tinent d’alcalde, es va contagiar de l’ambient: “Els Sagals recordareu Manlleu perquè heu fet història, però Manlleu també us recordarà sempre”. Més aplaudiments. 

A més dels Sagals, també hi havia la colla castellera de Montcada i Reixac i la d’Esplugues, que van contribuir a donar color a una festa que posava punt i final a una setmana d’actes que van començar la setmana passada a Tona. Aquest cap de setmana Xavier Brotons va fer una xerrada a Vic.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: